fbpx

Over Victory Outreach Den Haag

De kerk in Den Haag begon in 1996 op een bescheiden locatie van een voormalige autogarage. Maar door de jaren heen met passie voor zielen en Gods hulp, heeft het zich ontwikkeld tot een geavanceerde bediening. Victory Outreach is een multiculturele bediening, toegewijd in het helpen van individuen van alle leeftijden en van elke levenssituatie.

We geloven dat God aan ieder persoon een bestemming heeft gegeven ongeacht de sociale, economische en culturele achtergrond . Met onze eigentijdse muziekstijl, relevante en toepasbare boodschappen bereikt onze bediening een breed spectrum van mensen. We richten ons ook op jongeren in het helpen begrijpen en ontwikkelen van hun relatie met God hun ouders en anderen.

Victory Outreach Den Haag is aangesloten bij andere Victory Outreach kerken onder de supervisie van Victory Outreach Internationaal.

Onze visie is om te bereiken, onderwijzen en het ontwikkelen van mensen voor de laatste tijdsoogst.

Stad van Den Haag
Den Haag staat goed bekend als een ‘Internationale Stad van Vrede en Gerechtigheid’ met internationale tribunalen zoals Eurojust en Europol. Hoe dan ook, de vaak ‘kleinere’ NGOs zijn even belangrijk voor het stadsimago. De ‘Gids naar de Niet-Gouvernementele en andere Internationale Georienteerde Organisaties in Den Haag’ werd in Februari 2008 gepresenteerd gedurende een receptie op het Stadhuis.

In Den Haag zetelt de Nederlandse regering, de plaats van vele departementen en werkplaats en residentie van de koninklijke familie.

Er zijn vele grote internationale organisaties in Den Haag, maar Den Haag zelf speelt ook een rol op internationaal gebied.