fbpx

U.W.C: United We Can (Verenigd Kunnen Wij)

Uitreiken naar de steden van de wereld

Via Verenigd Kunnen Wij kan jij helpen om invloed uit te oefenen over de hele wereld voor Christus. Onze inspanningen op buitenlands grondgebied heeft zich uitgebreid tot het brengen van het Evangelie in meer dan dertig grote steden gelokaliseerd in vijftien landen. Maar er moet nog meer worden gedaan.
Het oprichten van Urban Training Centers over de hele wereld

Op grond van uw ‘Verenigd Kunnen Wij’ inspanningen, helpt u ons bij het stabiliseren van Urban Training Centers Worldwide, dat jongeren toerust en aanzet om een positief verschil te maken in de wereld van vandaag.

Het redden van de levens van straatkinderen

Onze Children’s Homes redden dakloze kinderen die anders een zekere dood tegemoet zullen gaan. Onze woningen zorgen voor zekerheid, veiligheid en bieden hoop, maar boven alles, de liefde van Jezus Christus die deze kinderen zo hard nodig hebben.

Uitreiken met behulp van Wereldwijde Campagnes

Door middel van wereldwijde campagnes, drama’s, straatbijeenkomsten en één op één getuigen, zijn we in staat geweest om duizenden levens aan te raken met de boodschap van het Evangelie. Maar honderdduizenden zijn er nog over die het goede nieuws van Jezus moeten horen. U kunt helpen.

Het verstrekken van Know-how

Help ons door steun te blijven verlenen aan Christelijke bedieningen om meer mensen te bereiken in de wereld. Veel van onze cutting edge technieken zijn in vraag voor diverse bedieningen, die zich uitstrekken naar verschillende groepen mensen die nog niet bereikt zijn. Uw steun gaat verder dan Victory Outreach en beïnvloed rechtstreeks duizenden gekwetste mensen die anders geen hoop zouden hebben.