fbpx

Evangelisatie

Henry Wahoe - Victory outreach Den Haag

Henry Wahoe – Victory outreach Den Haag

Voor vier decennia heeft Victory Outreach rekeningschap gehouden aan de oproep tot evangelisatie in de binnensteden van de wereld. Van één op één persoonlijk getuigen tot stedelijk gehouden campagnes, resulteren de inspanningen van evangelisatie zonder weerga. Velen over de hele wereld hebben een nieuwe bestemming in Christus door de evangelische inspanningen van Victory Outreach.

Victory Outreach leden zijn zo overgelukkig met het nieuwe leven dat ze hebben gevonden in Christus, dat evangelisatie niet een routine activiteit is, maar een dagelijkse levensstijl. Leefstijl evangelisatie, om het goede nieuws van Christus persoonlijk met anderen te delen is een kenmerk geworden van onze leden.

Victory Outreach staat ook op de voorgrond met evangelische campagnes, om met innovatieve strategieën wereldwijd het evangelie aan duizenden mensen te brengen. Evangelisatie teams uit de hele wereld komen samen om te doen wat Victory Outreach het beste doet, evangeliseren naar gekwetste mensen van de wereld. Met behulp van evangelische technieken zoals muzikale optredens met de beste christelijke muziek, spectaculaire presentaties die oorspronkelijk gecompenseerd zijn met live muziek, live acties op podiums compleet met geluid en verlichting, en inspirerende optredens. Duizenden mensen hebben zich verzameld tijdens deze campagnes, die gehouden worden in alle delen van de wereld, om het goede nieuws van Jezus Christus te horen. Victory Outreach heeft geëvangeliseerd, en campagnes gehad in de VS en plaatsen over de hele wereld zoals; Afrika, Centraal Amerika, Zuid-Amerika, Mexico, Curacao, de Filippijnen, Brazilië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Nadat de campagnes voorbij zijn en de evangelisatie teams zijn weggegaan, is het werk van Victory Outreach nog niet beëindigd; het is net begonnen, als een pas geplante kerk is, waar de nieuw gelovigen gekoesterd worden in Christus.

Meestal worden zij dan ook een deel van de bediening zodat het werk zich continu uitbreidt.